Bemoedigende wijkacties met Pasen en Hemelvaart!

Zet je samen met christenen uit allerlei Rotterdamse kerken in voor de stad in deze bijzondere tijd. Doe mee met de bemoedigende wijkacties van Serve the City Rotterdam. 

 

Jaarlijks organiseren we samen met kerken en vrijwilligers in Rotterdam de Serve the City Hemelvaartsactie: een driedaagse van diaconale buurtacties rond Hemelvaart in verschillende gebieden in Rotterdam. Hier zijn inmiddels rond de 60 kerken in 11 wijken bij betrokken! Bekijk het overzicht met álle wijken en projecten en geef je nu op voor een van acties waar we nog helpers voor zoeken!
 

Wat gaan we doen?

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus krijgt de Serve the City Hemelvaartsactie dit jaar een aangepaste vorm. Samen met de lokale partners organiseren we acties met Pasen en Hemelvaart om mensen in de wijk een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd. Aandacht in deze tijd kan het verschil maken! Doe je mee?
 

Pasen 2021

Met Pasen hebben we mooie acties georganiseerd zoals een kaarten- en kleurplatenactie, taarten bakken en plantjes uitdelen. Lees meer over de Paasacties 2021
 

Hemelvaart 13 – 15 mei 2021

Met Hemelvaart gaan we ons weer samen inzetten voor een mooier Rotterdam! Kijk voor een overzicht van alle acties waar je aan mee kunt doen op de pagina Doe mee en meld je nu aan! Volg ons ook op Facebook voor updates en foto's van onze acties!


Bedankt voor jouw bijdrage!

We hopen de mensen met jouw stukje aandacht een glimlach te bezorgen.


Heb je nog vragen of ideeën? Laat het ons weten!
Stuur een email naar info@servethecityrotterdam.nl


Serve the City is een beweging van vrijwilligers in Rotterdam die zich op een praktische manier inzetten voor hun stad. Door middel van onze acties willen we kerken van diverse denominaties en culturen met elkaar verbinden om samen het goede te zoeken voor hun stad. Daarbij zoeken we de samenwerking met lokale organisaties in de deelnemende wijken.

Serve the City Rotterdam is onderdeel van Stichting Samen 010. Ons doel is om Rotterdammers te stimuleren om naar elkaar om te zien. www.samen010.nl