Sponsorloop Sint voor Kint bij Kralingse Plas op 13 november!

Loop mee met de sponsorloop voor benefietactie Sint voor Kint op 13 november!
Ook kinderen kunnen meedoen!
Op 13 november om 15u wordt er een sponsorloop rond de Kralingse Plas georganiseerd voor onze benefietactie Sint voor Kint! Kerken uit Rotterdam Noord bereiden de actie voor en iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen en ook een ronde rond de Kralingse Plas te lopen voor het goede doel! Ook voor kinderen wordt er een klein rondje uitgezet!

Je kunt je opgeven als deelnemer via sintvoorkintnoord@gmail.com!
Ook met vragen kun je bij dit adres terecht.
 

Volwassenen lopen een rondje rond de Kralingse Plas van 5 km.
De kinderen lopen kleine rondjes, daarnaast zijn er voor hun pannenkoeken en schminken!


Loop mee en laat je sponsoren voor je prestatie!
Als je je opgeeft, krijg je een formulier voor je persoonlijke sponsoren.
De opbrengst kun je na afloop overmaken via de rekening van St. Samen 010 (z.o. de gegevens).
 

Geef je snel op en nodig ook je vrienden, collega's of mensen uit je kerk uit
om mee te doen!

 

Sint voor Kint

is de jaarlijkse benefietactie van Serve the City Rotterdam met als doel geld op te halen voor Rotterdamse gezinnen met een krappe beurs, zodat zij ook een kado kunnen geven aan hun kinderen met Sinterklaas. We nodigen kerken en andere groepen uit om sponsoracties te organiseren en werven aanvullend geld bij fondsen en bedrijven. Van de opbrengst geven we de ouders rond Sinterklaas een kadobon van de speelgoedwinkel, zodat ze zelf een kado kunnen kopen voor hun kinderen. “Ik heb €25,- in de week te besteden. Met de bon kon ik voor mijn dochter een boek kopen dat ze heel graag wilde.”
 

Waarom?

In Rotterdam groeit 1 op de 5 kinderen op in een gezin met een inkomen onder de lage-inkomensgrens. Daarmee horen kinderen in Rotterdam tot de armste in Nederland. Geregeld blijft er geen geld over voor nieuwe kleren, vakantie of  –  een Sinterklaaskado. Met onze benefietactie Sint voor Kint willen we deze gezinnen daarom een hart onder de riem steken en hun de mogelijkheid geven om een keer iets extra’s te geven aan hun kinderen. Gezinnen die een kadobon ontvangen zijn daar heel dankbaar voor: Een moeder zei: 'Je kan je kinderen blij maken, en dat gebeurt te weinig – dat er iets over blijft om je kind blij te maken'.
 

Bankgegevens Sint voor Kint

Je kunt de opbrengst van je actie overmaken op rekeningnummer NL21 TRIO 0338 8152 28 t.n.v. Stichting Samen 010 Vermeld daarbij a.u.b. 'Sponsorloop Noord'.

Let op: Alle giften moeten vóór 20 nov 2020 bij ons binnen zijn!