Doe mee met de 3 x 3 Kruidnoten-actie van Sint voor Kint!

 

Bak tot 20 november mee voor het goede doel, verkoop jouw kruidnoten aan 3 verschillende mensen en vraag of zij op hun beurt hetzelfde willen doen en wie weet worden jouw 3 zakjes er straks 9, 27, 81 of meer... dus, begin snel!

 

Dit jaar organiseren we een ludieke bak-actie voor onze benefietactie Sint voor Kint. Ook heel leuk om samen met je kinderen te doen!

Iedereen kan thuis makkelijk meedoen en samen zetten we een kettingreactie in gang waarmee we heel veel Rotterdamse kinderen die in armoede leven blij kunnen maken met een Sinterklaaskado dit jaar. Want van de opbrengst ontvangen de ouders rond Sinterklaas een kadobon van de speelgoedwinkel waarmee zij zelf een kado kunnen kopen voor hun kinderen! 
 

Bak jij mee voor het goede doel?! 

 
  1. Bak kruidnoten en verdeel ze in 3 zakjes
  2. Verkoop de zakjes voor €3,- per stuk aan 3 verschillende mensen en vraag of zij op hun beurt hetzelfde willen doen, geef bij elk zakje een nieuwe flyer mee die je hieronder kunt downloaden
  3. Maak jouw opbrengst over op rekeningnummer NL21 TRIO 0338 8152 28 t.n.v. Stichting Samen 010 o.v.v. Sint voor Kint kruidnoten-actie of doneer eenvoudig met iDEAL (vermeld ook hierbij Sint voor Kint kruidnoten-actie)
    (PS: als je gift later dan 20 november binnenkomt, nemen we ze mee voor Sint voor Kint volgend jaar)


Vraag gedrukte flyers aan door een email te sturen naar info@servethecityrotterdam.nl of gebruik de printvriendelijke versie hieronder:
 

Download printvriendelijke flyer 3x3 Kruidnoten-actie handleiding
Download digitale flyer
  
Voorbeeld recept voor kruidnoten (voor 3 zakjes):

(als alternatief kun je ook 1 kant-en-klare bakmix voor kruidnoten gebruiken)

Ingrediënten:
80 g zachte boter                                          
100 g donkere basterdsuiker
Snufje zout
3 theelepels speculaaskruiden
200 g zelfrijzend bakmeel (of 200g bloem en 2 afgestreken theelepels bakpoeder)
2-4 eetlepels melk

Bereiding:
Doe alle ingrediënten, behalve de melk, in een kom en kneed deze door elkaar. Voeg zoveel melk toe om er een mooi deeg van te maken. Vorm van het deeg kleine balletjes en druk ze plat. Het kan helpen om hiervoor eerst rollen te maken en deze in stukken te snijden. Bak de kruidnoten op een beboterd bakblik ca. 15 min op 170 graden.
 

Hartelijk dank voor je hulp en veel plezier bij het bakken!

Voor vragen kun je contact met ons opnemen. Download de digitale flyer om de actie in je netwerk te delen!


Wat is Sint voor Kint?

Sint voor Kint is de jaarlijkse benefietactie van Serve the City Rotterdam met als doel geld op te halen voor Rotterdamse kinderen die opgroeien in armoede. Van de opbrengst geven we de ouders rond Sinterklaas een cadeaubon van de speelgoedwinkel waarmee zij zelf een cadeau kunnen kopen voor hun kinderen. Meer informatie over Sint voor Kint

Voor gezinnen die het niet breed hebben is het heel bijzonder en waardevol om als ouder een keer iets extra's te kunnen geven aan je kind. Namens de ouders en kinderen: ‘Enorm bedankt!’

De benefietactie Sint voor Kint is een initiatief van Serve the City Rotterdam. Serve the City Rotterdam is onderdeel van Stichting Samen 010. Ons doel is om Rotterdammers te stimuleren om naar elkaar om te zien. www.samen010.nl