High Tea bij Inloophuis ZuidRijk

Een gezellige High Tea bij inloophuis ZuidRijk voor wijkbewoners.

Categorie: Zuidwijk
Adres: Schoonegge 60
Datum: zaterdag 1 juni 2019
Tijd: 13:30 - 17:30
Organisatie: Kerken in Zuidwijk
Op zaterdag 1 juni organiseren de kerken en organisaties in Zuidwijk een gezellige High Tea bij inloophuis ZuidRijk. Er is koffie, thee en er worden feestelijke hapjes gemaakt.

Er zijn verschillende taken:
  • Hapjes maken: De hapjes worden van te voren gemaakt en kunnen vanaf 13:30 uur gebracht worden.
  • Gastheer en gastvrouwen / Bedienen: Bij deze taak help je mee met het klaarzetten en gezellige maken van de zaal. Je deelt de hapjes uit en vullt deze aan.
  • Bewoners Profila Zorg ophalen: Op loopafstand ligt de woning van Profila Zorg Keyenburg. Je helpt mee om de bewoners op te halen en tijdens de High Tea ga je tussen de mensen zitten. Na afloop breng je de bewoners weer thuis.

Als vrijwilliger ben je gastvrouw/-heer voor de mensen die op deze middag aanwezig zijn. Je maakt een praatje met de bezoekers en bent er voor hun! 

Na afloop zorgen we er met elkaar voor dat alles weer netjes achtergelaten wordt.

Doe mee en meld je aan!

Hieronder volgt een tijdschema:
13:30 uur vrijwilligers aanwezig en instructies
14:00 uur bewoners van Profila Zorg ophalen
14:30 uur start activiteiten
17:00 uur einde activiteiten en opruimen
17:30 uur uiterlijk klaar

De coördinator van het project waar je je voor opgeeft zal contact met je opnemen voor verdere details.

Gebedsavond
Op maandag 27 mei organiseren de partners in Zuidwijk een gebedsavond voor alle deelnemers van Serve the City Rotterdam. Een mooi moment om elkaar te ontmoeten en samen te bidden. Iedereen is welkom op maandag 27 mei om 19:30 - 20:30 uur bij inloophuis ZuidRijk, Schoonegge 60 in Rotterdam.

De samenwerkende kerken en organisaties in Zuidwijk zijn: Pinkstergemeente Filadelfia, Pinkstergemeente Rotterdam Zuid, Gereformeerde Gemeente Bethelkerk, Credokerk, Seinpost Slinge, Inloophuis ZuidRijk en Stichting Profila Zorg.