Inzameling Voedselbank in Kralingen

Bij een lokale supermarkt gaan we extra boodschappen inzamelen om de Voedselbank klanten van de uitdeelpunten in Kralingen een mooie aanvulling te geven op hun voedselpakket!

Categorie: Kralingen
Adres: Oudedijk 149, Rotterdam
Datum: zaterdag 1 juni 2019
Tijd: 9:45 - 16:00
Organisatie: Kerken in Kralingen
Veel mensen in Rotterdam zijn afhankelijk van de Voedselbank. Terwijl de vraag groter wordt, wordt het juist moelijker om eten geleverd te krijven van bedrijven. Daarom kan de Voedselbank minder volwaardige voedselpakketten leveren dan ze graag zouden doen.
Hier gaan we samen iets aan doen!

We gaan bij de supermarkt mensen d.m.v. een briefje vragen om een extra boodschap te doen voor de Voedselbank. Hiervan kunnen we de mensen die een pakket krijgen van de uitdeelpunten in Kralingen een mooie aanvulling geven op hun voedselpakket! Een praktische hulp en een mooi gebaar naar de klanten van de Voedselbank.

We doen de inzameling in twee shiften, bij de inschrijving kun je aangeven bij welke shift je mee wilt doen.

Heb je je opgegeven voor de eerste shift? Dan wordt je om 9:45 uur verwacht bij de supermarkt.

Wil je meehelpen? Meld je dan aan via onderstaand formulier. De coördinator van het project waarvoor je je hebt opgegeven zal contact met je opnemen voor verdere details.

De samenwerkende kerken in Kralingen zijn: Evangelische Broedergemeente Rotterdam, Methodist Church, PKN Kralingen i.w., Hervormde Gemeente Kralingen West, R.K. Lambertusparochie, Kom en Zie