Inzameling voor de Voedselbank in Delfshaven

Bij de supermarkt gaan we extra boodschappen inzamelen om de Voedselbankklanten van uitdeelpunt Delfshaven een mooie aanvulling te geven op hun voedselpakket!

Categorie: Delfshaven
Adres: Dirk, Schiedamseweg 204, Rotterdam
Datum: zaterdag 1 juni 2019
Tijd: 14:00 - 17:00
Organisatie: Kerken in Delfshaven
Veel mensen in Rotterdam zijn afhankelijk van de Voedselbank. Terwijl de vraag groter wordt, wordt het juist moelijker om eten geleverd te krijven van bedrijven. Daarom kan de Voedselbank minder volwaardige voedselpakketten leveren dan ze graag zouden doen.
Hier gaan we samen iets aan doen!

We gaan bij de supermarkt mensen d.m.v. een briefje vragen om een extra boodschap te doen voor de Voedselbank. Hiervan kunnen we de mensen die een pakket krijgen van de uitdeelpunten in Kralingen een mooie aanvulling geven op hun voedselpakket! Een praktische hulp en een mooi gebaar naar de klanten van de Voedselbank.


In Delfshaven werken de kerken New Life, De Brandaris, GKV Delfshaven, Pelgrimvaderskerk en Aanbiddingscentrum Rotterdam samen om de wijk te dienen.
Daarbij zijn ook de wijkpartners Inloophuis De Brug, Sonrise, Maaltijd en Meer, Laurens en het lokale uitdeelpunt van de Voedselbank betrokken.