Verwendag voor wijkbewoners

We zoeken nog 1 styliste en 1 manicure! Een verwendag voor mensen uit de wijk die een steuntje in de rug kunnen gebruiken

Categorie: Centrum-West
Adres: Nieuwe Binnenweg 310, Rotterdam
Datum: donderdag 30 mei 2019
Tijd: 13:00 - 18:00
Organisatie: Kerken in Centrum-West
Aantal vrijwilligers: max 6
Plaatsen voor vrijwilligers over: 2
In Rotterdam wonen veel mensen die te kampen hebben met armoede. We willen voor wijkbewoners uit het gebied Centrum-West die een steuntje in de rug kunnen gebruiken een verwendag organiseren om ze een hart onder de riem te steken. Hiervoor nodigen we bijvoorbeeld mensen uit die afhankelijk zijn van de voedselbank.

We gaan ze in het zonnetje zetten door onder andere gratis knipbeurten, gratis koffie, gratis make-up advies, nagelstyling, muziek, lekkers…

LET OP: kappers hebben we al voldoende! 

De vrijwilligers hebben allemaal een specialisatie op één van deze gebieden en zullen hun talent inzetten op deze middag. Beschik jij over deze talenten? Meld je dan aan als vrijwilliger voor deze verwendag!

Als vrijwilliger help je mee met de verwendag door het inzetten van jouw talenten. Je wordt tussen 13:00 en 13:30 uur verwacht bij het kerkgebouw van E.C. Europoort, afhankelijk van de tijd die je nodig hebt om alles klaar te zetten. Om 17:00 is de activiteit afgelopen en ruimen we met elkaar op zodat we om 17:30 uur klaar zijn. 

De Hemelvaartsactie in Centrum-West is een initiatief van Thuis in West, Duitse kerk, New Song, Europoort International Church, Paradijskerk, Kathedraal, Wijkpastoraat West en Chinese kerk Rong Yao.