Paasgroet bezorgen in Oude Noorden

Click & Share: verras iemand met een Paasgroet in het Oude Noorden! Geef je op tot t/m 26 maart!

Categorie: Oude Noorden
Adres: verschillende adressen in het Oude Noorden
Datum: zaterdag 3 april 2021
Organisatie: Lokale partners in het Oude Noorden
De paasdagen staan voor de deur: dagen van hoop en feest na een periode van lijden en bezinning. Om de paasdagen voor iedereen extra feestelijk te maken, organiseren we in het Oude Noorden een bemoedigingsactie. Kwetsbare wijkbewoners (zoals klanten van de Voedselbank) worden verrast met een persoonlijk afgeleverd pakketje. En jij kunt meedoen! 

Het idee is eenvoudig: (1) je meldt je aan, (2) je krijgt een naam en adres toegestuurd, (3) je koopt of maakt iets leuks, zoals bloemen, taart, bonbons of een fruitmand. een persoonlijke kaart erbij is ook mooi (4) je bezorgt het bij de wijkbewoner rondom Pasen. 

Na je aanmelding ontvang je van de projectcoördinator het adres waar jij je presentje kunt bezorgen en verdere informatie. Je mag zelf bepalen op welke dag rondom Pasen jij bij de ontvanger langsgaat (voor het gemak staat hierboven 3 april genoemd, maar het mag ook een andere dag zijn). Doe mee en bemoedig iemand die het moeilijk heeft in deze tijd!

Deze bemoedigingsactie wordt georganiseerd door Serve the City Rotterdam in samenwerking met Alpha & Omega, Bless Oude Noorden, De Samaritaan, Goud van Noord, ICF Rotterdam Noord, Nuestra Casa en de Waterpleinkerk.