Schrijf een bemoedigend kaartje!

In de wijk Deflshaven willen we thuiszorg medewerkers verrassen met een bemoedigend kaartje en kleine attentie. Doe je mee? Kinderen kunnen natuurlijk ook meedoen! Stuur jouw kaarten op t/m 26 maart!

Categorie: Delfshaven
Adres: Aelbrechtskolk 33B, Rotterdam
Datum: maandag 5 april 2021
Tijd: 12:00 - 14:00
Organisatie: Kerken in Delfshaven
Verras een thuiszorgmedewerker met een kaartje!
De paasdagen staan voor de deur: dagen van hoop en feest na een periode van lijden en bezinning. Om het extra feestelijk te maken willen we thuiszorgmedewerkers in Delfshaven verrassen met een hoopvol kaartje en vrolijk plantje.

Het idee is eenvoudig: schrijf een kaartje en stuur dit naar inloophuis De Brug. Hier worden de kaarten verzameld. De creagroep van inloophuis De Brug maakt er een mooi pakketje van en met Pasen wordt de attentie bezorgd bij de thuiszorg organisaties in de wijk.

De kaarten kun je door de brievenbus afgeven of t/m 25 maart opsturen naar:

Inloophuis De Brug
t.a.v. Serve the City kaartenactie
Aelbrechtskolk 33B
3025 HB Rotterdam

We zien uit naar je medewerking. Met jouw stukje aandacht hopen we een glimlach te bezorgen!

Deze bemoedigingsactie wordt georganiseerd door Serve the City Rotterdam in samenwerking met De Brandaris, Pelgrimvaderskerk, Geloven in BoTu, GKV Delfshaven, Inloophuis De Brug, Aanbiddingscentrum Rotterdam, New Life, Motto Delfshaven en Maaltijd en Meer.

Serve the City Rotterdam organiseert samen met lokale partners acties met Pasen en Hemelvaart om mensen in de wijk een hart onder de riem te steken. Aandacht in deze tijd kan het verschil maken! Inschrijven voor dit project is niet nodig.