Duo-wandeling door Historisch Delfshaven

Loop samen met een wijkbewoner de wandelroute door Historische Delfshaven of doe samen met je gezin de spoorzoeker in de wijk. Opgeven tot 10 mei!

Categorie: Delfshaven
Adres: Aelbrechtskolk 33B, Rotterdam
Datum: donderdag 13 mei 2021
Tijd: 12:00 - 16:00
Organisatie: Kerken en wijkorganisaties in Delfshaven
Aantal vrijwilligers: max 8
Plaatsen voor vrijwilligers over: 3
Op Hemelvaartsdag donderdag 13 mei wordt er een wandeling georganiseerd door Historisch Delfshaven. Via de wijkpartners worden verschillende mensen uit de wijk uitgenodigd die momenteel niet veel buiten komen en weinig mensen ontmoeten. 

Bij inloophuis De Brug start de wandeling met een pannenkoek to go en ontvang je een routebeschrijving. Het is een verrassing met wie je deze route gaat lopen, je loopt samen met iemand uit de wijk die voor hetzelfde tijdsblok is ingedeeld. De wandeling duurt ongeveer een halfuur. 

Ben jij beschikbaar op donderdag 13 mei en lijkt het jou leuk om met iemand uit de wijk een wandeling te maken? Meld je dan aan! De coördinator van het project zal contact met je opnemen voor verdere details.

Om drukte te vermijden wordt je ingedeeld voor een bepaald tijdstip tussen 12:00 en 16:00 uur. Dit gaat per halfuur: 12:00, 12:30, 13:00, 13:30, 14:00, 14:30, 15:00  en 15:30 uur. Heb je een bepaalde voorkeur geef dit dan aan bij de opmerkingen.

Spoorzoeker route voor kinderen
Speciaal voor kinderen is er vanaf De Brug een spoorzoeker uitgezet. Volg de pijlen en onderweg kom je verschillende opdrachten tegen. Het spoor begint bij De Brug met een pannenkoek to go en na afloop is er een lekker ijsje!

De samenwerkende kerken in Delfshaven zijn: De Brandaris, Pelgrimvaderskerk, Geloven in BoTu, GKV Delfshaven, Aanbiddingscentrum Rotterdam, New Life en de wijkpartners Inloophuis De Brug, Motto Delfshaven en Maaltijd & Meer.