Dorothee van der Veer

Wijkacties: 200 tulpenboeketjes uitgedeeld In Rotterdam Zuid!

De Serve the City wijken zijn ook nú actief bezig met acties voor hun wijk - als onderdeel van onze acties in tijden van corona!

De Serve the City wijken zijn ook nú actief bezig met acties voor hun wijk - als onderdeel van onze acties in tijden van corona. Mooi dat er zo veel mooie samenwerkingen zijn van inmiddels 60 kerken in 11 wijken in Rotterdam! 


Jaarlijks organiseert Serve the City Rotterdam samen met kerken en vrijwilligers de Hemelvaartsactie: een driedaagse van diaconale buurtacties rond Hemelvaart in verschillende gebieden in Rotterdam.

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus krijgt deze actie dit jaar een aangepaste vorm en verruimen we de actieperiode van Pasen tot en met Hemelvaart. Juist in deze crisis willen we samen met christenen in Rotterdam op creatieve manieren de stad dienen en een hoopvol geluid laten klinken. 

Via www.servethecityrotterdam.nl/corona en onze Facebookpagina kun je in de komende tijd
al onze acties volgen.


Wijkactie tulpen

Op zaterdag 2 mei hebben we 200 boeketjes met tulpen mogen uitdelen via onze Serve the City partners in Charlois en IJsselmonde! Aan ouderen in o.a. seniorenflat of verpleeghuis en een woongroep voor jonge mensen met een beperking: groepen die nu in isolatie leven en heel blij waren met de attentie van de lokale kerken!

Dank aan Coalite Erbij voor de bloemen, aan de partners die kaarten hebben geschreven en de bloemen hebben ingepakt en uitgedeeld in hun wijk!
 

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: