Dorothee van der Veer

Verkoop heerlijke speculaaspoppen voor Sint voor Kint!

Sociale horeca ondernemeing De BONTe KeukenTafel gaat speculaaspoppen bakken voor Sint voor Kint en jij kunt ons helpen door deze in jouw omgeving te verkopen. Doe je mee? Verkoop heerlijke speculaaspoppen in je kerk, aan je collega's of in de buurt en steun daarmee gezinnen in armoede!

Sint voor Kint is de jaarlijkse benefietactie van Serve the City Rotterdam met als doel geld op te halen voor Rotterdamse kinderen die opgroeien in armoede. Van de opbrengst geven we de ouders rond Sinterklaas een kadobon van de speelgoedwinkel waarmee zij zelf een kado kunnen kopen voor hun kinderen.


Doe je mee? Meld je aan als contactpersoon van jouw kerk, school, vereniging of bedrijf en verkoop samen met de kinderen, studiegenoten of collega's zoveel mogelijk heerlijke speculaaspoppen. 


Hoe werkt het?

Wil je contactpersoon zijn namens jouw kerk of vereniging? Of wil je zelf aan de slag gaan en in jouw omgeving speculaaspoppen verkopen? Meld je dan even aan door een email te sturen naar info@servethecityrotterdam.nl 
 
  1. Verkoop speculaaspoppen voor €3,- per stuk of 4 stuks voor €10,- aan je familie, vrienden, collega's of buren.
  2. Neem de bestelling op en vul dit in op het verkoopformulier. Schrijf duidelijk de naam, aantal en adres op zodat je ook weet waar je ze later weer moet bezorgen.
  3. Laat de koper gelijk betalen. Dit kan contact of maak zelf een betaalverzoek of tikkie. Het totale bedrag van jouw bestellingen maak je daarna zelf over naar Sint voor Kint: NL21 TRIO 0338 8152 28 t.n.v. Stichting Samen 010 o.v.v. Sint voor Kint speculaaspoppen
  4. Mail het verkoopformulier uiterlijk 13 november naar info@servethecityrotterdam.nl 
  5. De coördinator van Sint voor Kint zorgt dat jouw bestelling doorgegeven wordt aan De BONTe KeukenTafel.
  6. Je ontvangt bericht wanneer je het aantal door jou verkochte speculaaspoppen kunt ophalen bij De BONTe KeukenTafel, Kromme Zandweg 102 in Rotterdam. Bezorg de speculaaspoppen zo snel mogelijk bij jouw kopers.
 

Download hier het verkoopformulier om de bestellingen op te nemen


Heb je nog vragen? Neem contact op met de coördinator van Sint voor Kint via info@servethecityrotterdam.nl of 010 466 67 22 (telefoonnummer van Samen 010) en vraag naar de coördinator van Sint voor Kint.
 

Veel succes met de verkoop en bedankt voor je hulp!

Of kom gezellig naar De BONTe KeukenTafel voor een kopje koffie, ontbijt of lunch en koop gelijk een heerlijke speculaaspop op locatie.


De BONTe KeukenTafel

De BONTe KeukenTafel is een sociale horeca onderneming waar jongeren met een matig tot ernstige verstandelijke beperking aan de slag gaan om de kneepjes van het horeca vak te leren. Kom gezellig binnen voor een ontbijt, lunch, goede koffie en gebak. Koop bij jouw bestelling ook gelijk een heerlijke speculaaspop en steun daarmee de benefietactie Sint voor Kint!

Heb je zin in verse koffie, heerlijke lunch, ontbijt of een ijsje?
Kom dan gezellig bij De BONTe KeukenTafel langs. Tot snel, de tafel is voor jullie gedekt!

Waar? Kromme Zandweg 102 in Rotterdam
Neem alvast een online kijkje www.debontekeukentafel.nl

De BONTe keukentafel is een initiatief van Stichting BONT: www.stichtingbont.nl 


 

Wat is Sint voor Kint?

Sint voor Kint is de jaarlijkse benefietactie van Serve the City Rotterdam met als doel geld op te halen voor Rotterdamse kinderen die opgroeien in armoede. Van de opbrengst geven we de ouders rond Sinterklaas een cadeaubon van de speelgoedwinkel waarmee zij zelf een cadeau kunnen kopen voor hun kinderen.
 

Waarom?

In Rotterdam groeit 1 op de 5 kinderen op in een gezin met een inkomen onder de lage-inkomensgrens. Daarmee horen kinderen in Rotterdam tot de armste in Nederland. Geregeld blijft er geen geld over voor nieuwe kleren, vakantie of  –  een Sinterklaaskado. Met onze benefietactie Sint voor Kint willen we deze gezinnen daarom een hart onder de riem steken en hun de mogelijkheid geven om een keer iets extra’s te geven aan hun kinderen. Voor gezinnen die het niet breed hebben is dit heel waardevol. Een moeder zei: 'Je kan je kinderen blij maken, en dat gebeurt te weinig – dat er iets over blijft om je kind blij te maken'. Namens de ouders en kinderen: ‘Enorm bedankt!’

De benefietactie Sint voor Kint is een initiatief van Serve the City Rotterdam. Serve the City Rotterdam is onderdeel van Stichting Samen 010. Ons doel is om Rotterdammers te stimuleren om naar elkaar om te zien. www.samen010.nl

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: