Mooie ontmoetingen, enthousiaste vrijwilligers, leuke activiteiten en lekker eten! | Elisabeth

Terugblik Hemelvaartsactie 2018

Met dankbaarheid kijken we terug op een waardevolle Hemelvaartsactie. Verspreid over de stad organiseerden ruim 40 kerken uit 10 gebieden met elkaar in hun wijk sociale en praktische projecten. 

Zoals inzamelingen voor Voedselbank, maaltijden uitdelen, een bijzondere gezamenlijke gebedsavond als start van de Hemelvaartsactie, Buurt- en Kinderfeesten, Bedankactie voor werkers in de wijk, Ouderenmiddagen, Voetbaltoernooi, Concerten voor ouderen, Klussendienst en Schoonmaakactie’s. Ruim 550 vrijwilligers hebben zich ingezet bij circa 30 projecten. De reacties die we krijgen willen we graag met jullie delen:
 

"Zeer positief! Volgend jaar weer?! De kinderen waren zo enthousiast dat ze vroegen om het volgend jaar weer te doen."


"Een jongen die heel nadrukkelijk ons bedankte voor het organiseren, toevallig iemand die we zielsalleen van de straat hadden geplukt om mee te doen met onze activiteit.”

"Geweldige dag, veel spontaniteit en leuke reacties krijgen, waar je zelf ook gesterkt door wordt."

"Het kost even wat werk, maar dan heb je ook wel een heel leuk Hemelvaartsweekend, voor zowel je gemeenteleden als voor de wijk!"

 

"Dankbaar dat God mensen in beweging zet om dit soort acties tot een succes te maken."


"Succesvolle actie dankzij positieve inzet van vrijwilligers en enthousiasme verhogende sfeer binnen overleg voor Serve the City."

"Dankbaar voor de fantastische samenwerking van de deelnemende kerken."


"Zeer veel positieve reacties als: goed gedaan, dit moeten we vaker doen, wat een mooie samenwerking tussen de diverse kerken, bravo en ga zo door."


"Zeer positief om dit met elkaar te doen, je leert elkaar op een leuke manier beter kennen.” 

Foto’s

Benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze op onze Facebookpagina


 

"Doe mee, want het is echt de moeite waard!"


"De Serve the City Hemelvaartsactie is een unieke kans voor samenwerking en makkelijk om in te stappen door de ondersteuning vanuit Serve the City. Door het samen optrekken in de voorbereidingen leer je elkaar kennen en weet je elkaar makkelijker te vinden."

"Het effect van de Hemelvaartsactie is meer begrip voor elkaar, verbaasd dat er zoveel om ons geen gebeurd, leuk om met anderen in contact te komen."

De Hemelvaartsactie is een veelzijdig middel om als kerken iets te betekenen in de wijk, te bouwen aan een netwerk, elkaar en de wijkbewoners te ontmoeten, de stad te dienen. Juist door het samen te organiseren leer je elkaar kennen, kun je elkaar versterken en ieders kwaliteit inzetten. 

Het aantal deelnemende kerken blijft groeien en daar zijn we dankbaar voor! Is jouw kerk nog niet betrokken, maar zouden jullie wel graag mee willen doen? Of heb jij iets meegemaakt tijdens de actie wat je graag met ons wilt delen? Laat het ons weten!

 

Bedankt!

Iedereen die een bijdrage heeft geleverd: Bedankt voor jullie geweldige inzet en enthousiasme!

p.s. volg ons op Facebook of Twitter!
 

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: