Dorothee van der Veer

Sponsorloop voor Sint voor Kint op 7 november (corona-proof!)

Ren mee voor het goede doel en geef je op voor de sponsorloop rond de Kralingse Plas! 

Op 7 november om 15:00 uur wordt er een sponsorloop rond de Kralingse Plas georganiseerd voor onze benefietactie Sint voor Kint. Kerken uit Rotterdam Noord bereiden de actie voor en iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen en ook een ronde rond de Kralingse Plas te lopen voor het goede doel.

Ben jij sportief en lukt het jou om een rondje van 5 km hard te lopen? Doe dan mee, meld je aan en laat je sponsoren voor jouw prestatie!

Door de huidige corona-maatregelen kunnen we dit niet als groepsevenement organiseren, maar we gaan er samen een leuke actie van maken! De deelnemers lopen individueel of in groepjes van 2 personen rond de Kralingse Plas vanuit verschillende startlocaties. Deelnemers hebben een gezamenlijke appgroep en kunnen hun foto delen. Aan het einde maken we hiervan een mooie groepsfoto. Zo ben je toch samen bezig voor hetzelfde doel!
 

Geef je op als deelnemener via sintvoorkint2020@gmail.com

Na aanmelding ontvang je een formulier voor je persoonlijke sponsoren. Heb je nog vragen? Dan kun je ook bij dit emailadres terecht! De opbrengst kun je na afloop overmaken op het rekeningnummer van Samen 010:

NL81 INGB 0000 5434 11 
t.n.v. Stichting Samen 010
o.v.v. Sint voor Kint Sponsorloop

Of gebruik eenvoudig deze iDeal link en vermeld ook hierbij de Sint voor Kint Sponsorloop.
 

Let op: Alle giften moeten vóór 20 november 2020 bij ons binnen zijn, na deze datum maken we de balans op en gaan we de cadeaubonnen uitdelen.


Geef je snel op en nodig ook je vrienden, collega's of mensen uit je kerk uit
om mee te doen!


  Sint voor Kint

is de jaarlijkse benefietactie van Serve the City Rotterdam met als doel geld op te halen voor Rotterdamse gezinnen met een krappe beurs, zodat zij ook een kado kunnen geven aan hun kinderen met Sinterklaas. We nodigen kerken en andere groepen uit om sponsoracties te organiseren en werven aanvullend geld bij fondsen en bedrijven. Van de opbrengst geven we de ouders rond Sinterklaas een kadobon van de speelgoedwinkel, zodat ze zelf een kado kunnen kopen voor hun kinderen. “Ik heb €25,- in de week te besteden. Met de bon kon ik voor mijn dochter een boek kopen dat ze heel graag wilde.”
 

Waarom?

In Rotterdam groeit 1 op de 4 kinderen op in een gezin met een inkomen onder de lage-inkomensgrens. Daarmee horen kinderen in Rotterdam tot de armste in Nederland. Geregeld blijft er geen geld over voor nieuwe kleren, vakantie of  –  een Sinterklaaskado. Met onze benefietactie Sint voor Kint willen we deze gezinnen daarom een hart onder de riem steken en hun de mogelijkheid geven om een keer iets extra’s te geven aan hun kinderen. Gezinnen die een kadobon ontvangen zijn daar heel dankbaar voor: Een moeder zei: 'Je kan je kinderen blij maken, en dat gebeurt te weinig – dat er iets over blijft om je kind blij te maken'.


De benefietactie Sint voor Kint is een initiatief van Serve the City Rotterdam. Serve the City Rotterdam is onderdeel van Stichting Samen 010. Ons doel is om Rotterdammers te stimuleren om naar elkaar om te zien. www.samen010.nl

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: