Elk kind in Rotterdam verdient een Sinterklaaskado! | Elisabeth

Sint voor Kint 2019: 2000 kadobonnen!

Wat een mooi resultaat! Door de inzet en betrokkenheid van zoveel mensen kunnen we dit jaar 2000 kadobonnen uitdelen aan gezinnen met een krappe beurs. Dit staat gelijk aan een waarde van €40.000,-. Iedereen die een steentje heeft bijgedragen willen we enorm bedanken!
 

Sint voor Kint

Met de benefietactie Sint voor Kint willen we gezinnen met een krappe beurs een steuntje in de rug geven rondom de feestdagen. In Rotterdam leeft 1 op de 4 kinderen in armoede, iets extra's zoals een Sinterklaaskado zit er voor hen vaak niet in. Daarom doen we juist voor deze kinderen iets extra’s. Van de opbrengst ontvangen de gezinnen een kadobon t.w.v. €20,- van de speelgoedwinkel waarmee ze een Sinterklaaskado kunnen kopen voor hun kinderen. 


 

Terugblik

In de afgelopen maanden zijn er door diverse groepen sponsoracties georganiseerd om geld in te zamelen voor de benefietactie Sint voor Kint. Zoals een taartenverkoop, sponsorloop rondom de Kralingse Plas, inzameling van lege statiegeldflessen, fooienpot en collectes in kerken. Daarnaast hebben we ook heel veel donaties mogen ontvangen! 

Met elkaar hebben we genoeg geld opgehaald om alle gezinnen van de Voedselbank Rotterdam en maatschappelijke projecten in de stad een kadobon van de speelgoedwinkel te kunnen geven. Voor deze gezinnen is het heel waardevol om een keer iets extra’s te kunnen geven aan hun kinderen. Geen zorgen om kado’s, maar een blijvende, positieve en vreugdevolle herinnering! 

Iedereen die een steentje heeft bijgedragen: Enorm bedankt voor jullie fantastische inzet en betrokkenheid!
 

Reactie van een gezin:
‘Het was heel bijzonder want wij hebben al ons geld nodig om de huur te betalen of eten te kopen. Aan kado's kunnen we nooit denken, maar nu konden we voor één keer dus iets leuks kopen.’


Wat betekent het voor een gezin om kadobonnen te ontvangen van de benefietactie Sint voor Kint? Lees het hele verhaal van Nasrien en haar vier kinderen in onze blog.

 

 

Blijf op de hoogte!

Volg ons op Facebook en schrijf je in voor de nieuwsbrief!
 
P.S. Ook volgend jaar organiseren we weer Sint voor Kint. Wil jij ook meedoen of meer weten over de actie? Stuur een email of bel naar 010 466 67 22 en vraag naar de coördinator van Sint voor Kint.

Sint voor Kint is de jaarlijkse benefietactie van Serve the City Rotterdam met als doel geld op te halen voor Rotterdamse kinderen die in armoede opgroeien, zodat zij ook een kado kunnen krijgen met Sinterklaas. Serve the City Rottedam is onderdeel van stichting Samen 010. www.samen010.nl

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: