Dorothee van der Veer

Sint voor Kint 2012

Kom naar ons benefiet op 23 november!
Ieder kind in Rotterdam een Sinterklaaskado!
http://www.sintvoorkint.nl

Serve the City benefiet SINT VOOR KINT op 23 november
€15,- investeren, € 34,50 weggeven

Stichting Serve the City Rotterdam organiseert op 23 november voor de 4e keer op rij het benefietevent ‘Sint voor Kint’ voor gezinnen die een pakket ontvangen van de Voedselbank om hen met Sinterklaas een kado te kunnen geven. 
Op 2 locaties in Rotterdam, Zuid en West is er een benefietavond waar een gevarieerd programma wordt aangeboden. Tijdens de avond zullen de zangers Pam Feather en Pako optredens verzorgen. U kunt genieten van een heerlijk lopend buffet, en ondertussen zijn er mooie prijzen te winnen in de loterij.
U een leuke avond, de kinderen een heerlijk avondje.

In Rotterdam worden wekelijks 2500 pakketten door de Voedselbank uitgedeeld waaronder veel gezinnen. Hun ouders hebben vaak bijna geen geld om hun met Sinterklaas iets leuks te geven. Door het project ‘Sint voor Kint’ hopen wij ervoor te zorgen dat 800 kinderen een cadeaubon van een lokale speelgoedwinkel krijgen zodat de ouders iets leuks kunnen doen voor hun kinderen. Door sponsoring en bijdragen van bedrijven, fondsen en organisaties zijn de kosten voor de avond reeds gedekt en komt de gehele opbrengst ten goede aan het goede doel en wordt ook nog eens ruim verdubbeld.

Check: http://www.sintvoorkint.nl
Direct opgeven: http://www.servethecityrotterdam.nl/formulieren/aanmelding-sint-voor-kint-2012

Lukt het niet om naar één van de benefietavonden te komen, maar draag je Sint voor Kint wel een warm hart toe? Doe een donatie en draag zo je steentje bij om de kinderen in Rotterdam een Sinterklaasavond te geven! Bedankt!
http://www.sintvoorkint.nl/meedoen/doneren/

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: