Dorothee van der Veer

Serve the City Rotterdam aangesloten bij Samen 010

Mooie ontwikkelingen bij Serve the City Rotterdam! Sinds 2016 is Serve the City onderdeel geworden van Stichting Samen 010, de diaconale koepelorganisatie van Protestantse kerken in Rotterdam.

Sinds januari 2016 zijn we als Serve the City Rotterdam aangesloten bij Samen 010. Samen 010 is de diaconale koepelorganisatie van de Protestantse kerken in Rotterdam. We zijn blij met deze ontwikkeling want we delen dezelfde visie en richten ons net als Samen 010 op het bevorderen van vrijwilligerswerk en maatschappelijke inzet in de stad, met name onder christenen en kerken. Daarnaast kunnen we elkaars netwerk versterken en betekent de aansluiting voor ons ook meer stabilisatie als organisatie.

Samen 010 is een non-profit stichting en herbergt verschillende projecten, zoals Budgetmaatjes 010 en HiP Rotterdam. We kunnen bij de aansluiting onze identiteit en werkwijze ten volle waarborgen en tegelijkertijd profiteren van de voordelen van het horen bij een grotere organisatie. Zo hebben we nu ook een eigen kantoorruimte bij Samen 010 op het Hang 7, midden in het centrum van Rotterdam.

De taken van het bestuur van Serve the City Rotterdam zijn overgenomen door het bestuur van Samen 010. Coördinator van Serve the City is en blijft Dorothee van der Veer. Je kunt ons bereiken via info@servethecityrotterdam.nl.

Meer informatie over Samen 010 is te vinden op de website www.samen010.nl

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: