Elisabeth

Serve the City Hemelvaartsactie 10 - 12 mei 2018

Doe ook mee en zet je samen met andere christenen in voor de stad! In allerlei wijken in de stad worden rond Hemelvaart diverse acties georganiseerd om de mensen in hun wijk te dienen, te ontmoeten en de wijk mooier te maken.
 

Op 10, 11 en 12 mei kun jij meedoen met de Hemelvaartsactie van Serve the City. Kerken zetten zich samen in voor hun wijk door middel van sociale en praktische acties. Het doel van de acties is om met elkaar Gods liefde uit te dragen aan de mensen om ons heen. Save the date en doe mee!

Dit jaar kun je aan de slag in de wijken Charlois, Delfshaven, Feijenoord, IJsselmonde, Katendrecht, Kralingen, Oude Noorden, Overschie, Spangen en Zuidwijk. De voorbereidingen zijn in volle gang en er worden weer mooie acties opgezet. O.a. een kinderfeest, buurtfeest, maaltijden, verwendagen, inzameling voor de voedselbank en middag voor ouderen.

Ga voor een overzicht van de projecten naar: projecten op een rijtje
 
Woon of kerk jij in deze wijken en wil jij samen met andere christenen je inzetten voor de stad? Elkaar ontmoeten en de wijk dienen? Gods liefde uitdelen en op een praktische manier handen en voeten geven aan je geloof? Doe dan mee en reserveer de data alvast in je agenda. Ook als jouw wijk nog niet aangesloten is kun je bij een aantal acties meedoen in een andere wijk.
 
Is jouw kerk nog niet betrokken, maar willen jullie ook in de voorbereidingen meedenken? Stuur ons dan een email dan nodigen we je uit voor een meeting!


In de fimpjes hieronder vertellen deelnemers hun ervaringen:


 

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: