Dorothee van der Veer

Praktische hulp nodig of hulp bieden? HipHelpt #nietalleen

Het platform #nietalleen in Rotterdam koppelt mensen die hulp nodig hebben tijdens de coronacrisis aan mensen die hulp willen bieden via de website: nietalleen.hiphelpt.nl/rotterdam

Door de uitbraak van het coronavirus komen veel mensen in moeilijkheden. Laten we in deze tijd elkaar helpen waar nodig: denk aan boodschappen doen, medicijnen ophalen, even een belletje zodat je ervaart dat je er niet alleen voor staat. Samen sta je niet alleen.


HipHelpt Rotterdam, een project van Stichting Samen 010, en Stichting Present Rotterdam hebben het initiatief genomen om met #nietalleen Rotterdam een speciale website te lanceren: nietalleen.hiphelpt.nl/rotterdam Via deze website kunnen hulpvragen snel gekoppeld worden aan vrijwilligers die hulp willen bieden.


Praktische hulp nodig?
Je bent #nietalleen


Dus, heb je praktische hulp nodig? Wacht niet te lang.
Ga naar: nietalleen.hiphelpt.nl/rotterdam en vraag op een eenvoudige manier om hulp voor jezelf of voor iemand anders.

Ben je gezond en wil je iemand juist graag hulp bieden, dan kan dat ook!
Ga naar: nietalleen.hiphelpt.nl/rotterdam en meld je aan als vrijwilliger.

Met deze campagne sluiten we aan bij de landelijke campagne #nietalleen. Samen met vele lokale en landelijke organisaties en kerken willen we zoveel mogelijk mensen die getroffen zijn door de gevolgen van het coronavirus helpen door hulpvragen en lokale organisaties actief met elkaar in contact te brengen.

Vanuit Stichting Samen 010, waar Serve the City Rotterdam onderdeel van is, zijn we aangesloten bij dit platform.

 

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: