Feestelijke activiteiten, mooie ontmoetingen en enthousiaste vrijwilligers! | Dorothee van der Veer

Hemelvaartsactie 2019: 50 kerken gaan de wijk in!

Met dankbaarheid kijken we terug op een gezegende Hemelvaartsactie! Dit jaar hebben 50 kerken en 500 vrijwilligers in 10 wijken in Rotterdam meegedaan met de Serve the City Hemelvaartsactie. Een beweging van christenen dwars door de stad!

Tijdens het Hemelvaartsweekend 2019 organiseerden de deelnemende kerken ruim 35 sociale en praktische projecten in hun wijk zoals een schoonmaakactie, Buurt-BBQ, high tea voor ouderen, kinderfeest met sport en spel, wandeling door de wijk met rolstoelen of inzamelingen voor de lokale Voedselbank.

 

"Dit is een prachtige manier om je wijk te leren kennen en laagdrempelig te proeven aan een praktische manier van kerk-zijn."


Dank

We willen iedereen bedanken die en bijdrage heeft geleverd, bedankt voor alle inspanningen, enthousiasme en betrokkenheid. Geweldig om met elkaar, verschillend zoals we zijn, dit te kunnen organiseren. Met elkaar mochten we een zegen zijn voor de wijk en Gods liefde op velerlei wijze zichtbaar maken!
Overzicht van alle partners en projecten
 

Heb je de actie gemist? Zorg dat je er volgend jaar ook bij bent!

 

"Kom erbij! Samen zijn we sterk! Door ons te verbinden met elkaar laten we een positief beeld zien voor de wijk. Dat er verschillen mogen zijn maar we allen de zelfde God liefhebben."
 

Foto's 

Dank aan alle vrijwilligers die zich met enthousiasme hebben ingezet! Geniet nog even na met de foto’s.

Op de pagina foto en video vind je meer foto's per wijk. Open Rotterdam heeft een leuke reportage gemaakt over de Hemelvaartsactie 2019!

Serve the City is een beweging van christenen in Rotterdam die zich op een praktische manier inzetten voor hun stad en is tevens een project van Samen 010. Serve the City Rotterdam verbindt Nederlandse en internationale, traditionele en evangelische kerken om samen het goede te zoeken voor hun stad.

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: