Dorothee van der Veer

Pasteitjes voor Sint voor Kint!

Bestel bij Geloven in Spangen heerlijke handgemaakte pasteitjes
en steun daarmee onze benefietactie Sint voor Kint!

Geloven in Spangen organiseert dit jaar een smakelijke sponsoractie voor onze benefietactie Sint voor Kint. Rijke, een vrouw uit hun netwerk, bakt heerlijk gevulde pasteitjes naar familierecept. Doneren was nog nooit zo lekker! Je kunt via Geloven in Spangen de pasteitjes bestellen in de smaken vegetarisch, kip en tonijn.

De pasteitjes kosten €2.50 per stuk en 5 voor €10. Tot uiterlijk 20 november kun je je bestelling plaatsen en dan worden de pasteitjes eind november bij je bezorgd. Eerder bestellen is welkom zodat Rijke de pasteitjes alvast kan voorbereiden.
 

Bestel nu lekkere pasteitjes door te klikken op deze link!

 

Over Rijke

Rijke (38 jaar) is geboren in Willemstad (Curaçao). Ze leerde de pasteitjes al maken van haar moeder toen ze tien jaar was. Op Curaçao noemen ze de pasteitjes ‘pastechi’. Het is een deeghapje in de vorm van een envelop, gevuld met kip, vis of groenten. Het wordt gegeten als het feest is of bij kleine bijeenkomsten. Rijke geniet van het maken van de pasteitjes en maakt ze met veel liefde en geniet ervan als mensen ervan genieten. Het herinnert haar ook aan vroeger toen ze als klein meisje met haar moeder in de keuken stond.
 

Geniet van haar heelijke pasteitjes en steun zo onze benefietactie Sint voor Kint!

 

Over Geloven in Spangen

Geloven in Spangen is één van de diaconale partners die ook cadeaubonnen ontvangt via Sint voor Kint om uit te delen in hun netwerk aan gezinnen met een krappe beurs. Wat mooi dat zij zelf ook bijdragen door deze mooie actie!
Lees meer over Geloven in Spangen...
 

Over Sint voor Kint

Sint voor Kint is de jaarlijkse benefietactie van Serve the City Rotterdam met als doel geld op te halen voor Rotterdamse kinderen die opgroeien in armoede. Van de opbrengst geven we de ouders rond Sinterklaas een cadeaubon van de speelgoedwinkel waarmee zij zelf een cadeau kunnen kopen voor hun kinderen. Lees meer...

Voor gezinnen die het niet breed hebben is het heel bijzonder en waardevol om als ouder een keer iets extra's te kunnen geven aan je kind. Namens de ouders en kinderen: ‘Enorm bedankt!’

De benefietactie Sint voor Kint is een initiatief van Serve the City Rotterdam. Serve the City Rotterdam is onderdeel van Stichting Samen 010. Ons doel is om Rotterdammers te stimuleren om naar elkaar om te zien.

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: