Dorothee van der Veer

Terugblik Paasspecial 2022

Het was een prachtig Paasweekend met mooie ontmoetingen bij het uitdelen van vrolijke plantjes en persoonlijke pakketjes, enthousiaste kinderen bij de feestelijke activiteiten en het zonnige weer maakte het feest compleet!

Jaarlijks organiseert Serve the City Rotterdam samen met kerken en vrijwilligers de Serve the City Hemelvaartsactie: een driedaagse van diaconale buurtacties rond Hemelvaart in verschillende gebieden in Rotterdam. Hier zijn inmiddels rond de 60 kerken in 13 wijken bij betrokken. Dit jaar was er ook een Paasspecial!
 

Paasspecial 2022

Lokale kerken en organisaties organiseren diverse wijkacties om mensen in hun wijk te ontmoeten, te dienen en de wijk nog mooier te maken. Tijdens de Paasspecial werden wijkbewoners verrast met vrolijke plantjes, een persoonlijk samengesteld pakketje, kinderen konden meedoen met feestelijke activiteiten en de sfeer en gezelligheid was top!

Bekijk de foto's van de acties rondom Pasen op onze Facebookpagina.

Dank aan alle vrijwilligers en partners voor jullie geweldige inzet en enthousiasme! We kijken met dankbaarheid terug op een prachtige Paasspecial en bereiden ons voor op de Hemelvaartsactie van 26 t/m 28 mei 2022.Hemelvaartsactie 26 t/m 28 mei 2022

Reserveer de datum van de Hemelvaartsactie alvast in je agenda. Vanaf zaterdag 7 mei staan de projecten online en kun je meedoen in de wijken Carnisse, Centrum-West, Delfshaven, Feijenoord, Bloemhof-Hillesluis, IJsselmonde, Kralingen, Oud-Charlois, Oude Noorden, Overschie, Pendrecht-Zuidwijk, Provenierswijk en Spangen. 

 

Blijf op de hoogte!

Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram voor updates en foto's van onze acties!Serve the City is een beweging van vrijwilligers in Rotterdam die zich op een praktische manier inzetten voor hun stad. Door middel van onze acties willen we kerken van diverse denominaties en culturen met elkaar verbinden om samen het goede te zoeken voor hun stad. Daarbij zoeken we de samenwerking met lokale organisaties in de deelnemende wijken.

Serve the City Rotterdam is onderdeel van Stichting Samen 010. Ons doel is om Rotterdammers te stimuleren om naar elkaar om te zien. www.samen010.nl


 

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: