Dorothee van der Veer

Koop iets leuks bij Bylove en steun Sint voor Kint!

Steun onze benefietactie door mooie handgemaakte producten te kopen bij Bylove, zoals kraamcadeau's en babyspullen, kaarten, tasjes en refurbished meubels.

Het project Bylove is een initatief van Rotterdammers Debbie en Priscilla die mooie hangemaakte dingen maken en de opbrengst van de verkoop doneren aan een goed doel. Van 15 september tot 15 november 2020 doneert Bylove hun hele opbrengst aan Sint voor Kint. Bylove verkoopt o.a. kraamcadeau's en babyspullen, kaarten, tasjes en refurbished meubels! Er is ook een leuke mutsen-actie waarbij je €3,50 doneert aan Sint voor Kint en daarmee een warme muts geeft aan kinderen in Oost-Europa!


Koop iets leuks bij Bylove en help zo mee dat Rotterdamse kinderen die in armoede opgroeien ook een cadeau kunnen krijgen met Sinterklaas. Kijk in de webshop voor een leuk cadeau of verras jezelf met iets moois! 

 

Dank aan Debbie en Priscilla van Bylove voor hun inzet!

Facebookpagina van Bylove

    


Wat is Sint voor Kint?

Sint voor Kint is de jaarlijkse benefietactie van Serve the City Rotterdam met als doel geld op te halen voor Rotterdamse kinderen die opgroeien in armoede. Van de opbrengst geven we de ouders rond Sinterklaas een cadeaubon van de speelgoedwinkel waarmee zij zelf een cadeau kunnen kopen voor hun kinderen.

Voor gezinnen die het niet breed hebben is het heel bijzonder en waardevol om als ouder een keer iets extra's te kunnen geven aan je kind. Namens de ouders en kinderen: ‘Enorm bedankt!’

De benefietactie Sint voor Kint is een initiatief van Serve the City Rotterdam. Serve the City Rotterdam is onderdeel van Stichting Samen 010. Ons doel is om Rotterdammers te stimuleren om naar elkaar om te zien. www.samen010.nl

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: