Elisabeth

Koop duurzame Sint cadeaus bij langlevespeelgoed.nl

Met jouw aankoop krijg je een duurzaam cadeau, een super leuke duplo, lego of playmobil set in huis én je steunt daarmee onze benefietactie. Want van elke bestelling vanaf september t/m december doneert Lang Leve Speelgoed 20% aan Sint voor Kint!

 

Speelgoed van Lang Leve Speelgoed in huis halen is een duurzaam feestje!


Speelgoed met een lang leven, zoals Duplo, Lego, Playmobil en houten speelgoed, wordt te kort gebruikt. Als kinderen er op uitgekeken zijn, is het speelgoed nog té goed om weg te doen. Lang Leve Speelgoed gelooft in het hergebruiken van al dat mooie speelgoed en het door te geven aan de volgende generatie. Zo maken we samen onze wereld een stuk duurzamer.

Met je aankoop bij Lang Leve Speelgoed help je nu ook Rotterdamse kinderen die in armoede opgroeien aan een mooi sinterklaascadeau. Van elke bestelling gaat 20% naar de benefietactie Sint voor Kint van Serve the City Rotterdam. Actieperiode: september t/m december.

 

www.langlevespeelgoed.nl

 

Koop en steun! 

In de webshop op langlevespeelgoed.nl zijn leuke sets te vinden en vast ook een leuk schoencadeautje, zoals een ridder of een piraat! En met de sets van bijvoorbeeld Lego Friends maak je jullie ‘heerlijk avondje’ gemakkelijk compleet. Dus neem snel een kijkje in de webshop en ga dit jaar voor een duurzaam Sint cadeau!


 

Over Lang Leve Speelgoed

Wij zijn op een missie om de wereld beter te maken. Om speelgoed te brengen bij kinderen die daar blij van worden. We zorgen ervoor dat het een duurzaam feestje is om speelgoed te krijgen.

Duurzaam
Speelgoed dat lang meegaat, wordt te kort gebruikt. Lang Leven Speelgoed gelooft in het hergebruiken van al dat mooie speelgoed. Zo maken we samen onze wereld een stuk duurzamer.

Uniek
Niet alle van onze sets zijn twee keer te koop. Soms ook nooit te koop geweest, als wij ze zelf samenstellen. We mixen, matchen en verkopen leuke setjes Duplo, Lego, Playmobil en houten speelgoed. Er zit vast iets tussen wat jouw kind leuk vindt!

Preloved speelgoed
Preloved betekent dat je kind de volgende is die van ons mooie speelgoed gaat houden. Het betekent ook dat het speelgoed gebruikt is en daar ook sporen van vertoont. Je koopt geen nieuw speelgoed, maar dat doe je bewust. Want ook jij denkt aan al het materiaal dat gebruikt is om dit speelgoed te maken. Hoe langer we het gebruiken, hoe beter voor het milieu. Als kinderen ons preloved speelgoed in handen krijgen, zien ze het voor nieuw aan.

 

Over Sint voor Kint

Sint voor Kint is de jaarlijkse benefietactie van Serve the City Rotterdam met als doel geld op te halen voor Rotterdamse kinderen die opgroeien in armoede. Van de opbrengst geven we de ouders rond Sinterklaas een cadeaubon van de speelgoedwinkel waarmee zij zelf een cadeau kunnen kopen voor hun kinderen. Lees meer...

Voor gezinnen die het niet breed hebben is het heel bijzonder en waardevol om als ouder een keer iets extra's te kunnen geven aan je kind. Namens de ouders en kinderen: ‘Enorm bedankt!’


De benefietactie Sint voor Kint is een initiatief van Serve the City Rotterdam. Serve the City Rotterdam is onderdeel van Stichting Samen 010. Ons doel is om Rotterdammers te stimuleren om naar elkaar om te zien. www.samen010.nl
 

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: