Sint voor Kint 2017 | Elisabeth

Kom in actie voor Rotterdamse kinderen in armoede!

Doe tot 20 november mee met de benefietactie Sint voor Kint. Want elk kind verdient een Sinterklaaskado! Organiseer een actie, houd collecte in je kerk of geef een gift. Samen kunnen we weer een mooi bedrag bij elkaar brengen voor de Rotterdamse kinderen van de voedselbank en diaconale projecten in de stad.

Een kado kopen voor je kinderen met Sinterklaas? Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend! In Rotterdam leeft 1 op de 4 kinderen in armoede, iets extra's zoals een kado zit er voor hen vaak niet in. Daarom willen we juist voor deze kinderen iets extra's doen en daar hebben we jouw hulp bij nodig! 

Help je mee?!
Organiseer een sponsoractie, collecte of geef een gift: elke euro telt!
 


Reactie van een ouder:
"Meestal kijken ze toe, want we hebben het gewoon niet. Je kan je kinderen blij maken en dat gebeurd te weinig - dat er iets overblijft om je kind blij mee te maken."  

Van de opbrengst van Sint voor Kint geven we gezinnen die in armoede leven een kadobon van de speelgoedwinkel t.w.v. €20,- waarmee de ouders zelf een kado kunnen kopen voor hun kinderen. Onze doelgroep zijn alle gezinnen die een pakket ontvangen van de voedselbank Rotterdam plus gezinnen die we bereiken via onze diaconale partners in verschillende wijken.

Elk jaar zetten mensen weer leuke sponsoracties op voor Sint voor Kint, zoals de verkoop van koeken, rollen snoep of zelfgemaakte dingen, inzameling van lege flessen, een sponsorloop of een benefietmaaltijd. Inspiratie nodig? Kijk op de website voor meer ideeën: Wat kan ik doen?
 

Het zou geweldig zijn als je een bijdrage kunt leveren door middel van een actie, collecte of persoonlijke gift. Voor elke €20,- maak je 1 kind blij met een kadobon van de speelgoedwinkel! We denken graag met je mee, dus neem gerust contact met ons op!


Reactie van een uitdeelpunt:
"Alle ouders waren er onwijs blij mee! Eén moeder kreeg tranen in de ogen, ze was die morgen met haar 10-jarige dochter naar school gelopen om de surprise in te leveren. Haar dochter had haar gevraagd of ze zelf thuis ook Sinterklaas zouden vieren, maar moeder kon niets beloven, haar uitkering was nog niet binnen. Met de bon van Sint voor Kint kon ze een kado voor haar dochter kopen en samen thuis ook Sinterklaas vieren, ze was heel blij en dankbaar!"

Heb je interesse om een sponsoractie te organiseren?
Laat het ons weten via info@servethecityrotterdam.nl.

 

Maak je donatie vóór 20 november over op rekeningnummer NL81 INGB 0000 5434 11

t.n.v. Stichting Samen 010 o.v.v. Sint voor Kint (ANBI erkend).

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: