Elisabeth

Serve the City Rotterdam acties in tijden van corona: Een hoopvol geluid tussen Pasen en Hemelvaart

Wil jij je tijdens deze coronacrisis samen met christenen uit allerlei kerken in Rotterdam inzetten voor je stad? Samen laten we een hoopvol geluid klinken tussen Pasen en Hemelvaart!

Juist in deze crisis kunnen we samen van betekenis zijn voor Rotterdam! 


Jaarlijks organiseert Serve the City Rotterdam samen met kerken en vrijwilligers de Hemelvaartsactie: een driedaagse van diaconale buurtacties rond Hemelvaart in verschillende gebieden in Rotterdam.

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus krijgt deze actie dit jaar een aangepaste vorm en verruimen we de actieperiode van Pasen tot en met Hemelvaart. Juist in deze crisis willen we samen met christenen in Rotterdam op creatieve manieren de stad dienen en een hoopvol geluid laten klinken. 

Via www.servethecityrotterdam.nl/corona en onze Facebookpagina kun je in de komende tijd
al onze acties volgen.

 

Kaarten- en kleurplatenactie

Stadsbreed organiseren we in de maand april een kaarten- en kleurplatenactie waar iedereen aan mee kan doen. Jij en u dus ook! Pak pen, papier en schrijf een bemoedigend kaartje of kleur een vrolijke kleurplaat, ook kinderen kunnen natuurlijk meedoen. 

In onze blog over deze actie vind je inspiratie en leuke kleurplaten die je kunt downloaden. Opsturen van je kaart of kleurplaat kan t/m 30 april naar: Stichting Samen 010, t.a.v. Serve the City kaartenactie, Hang 7, 3011 GG Rotterdam.

 

De kaarten zullen we uitdelen via ons diaconale netwerk in Rotterdam: rond de 60 kerken en ruim 30 diaconale organisaties in 11 wijken in de stad! Zij weten goed wie er in deze tijd een bemoediging nodig heeft. 
 

Aandacht in deze tijd kan het verschil maken! Doet u en doe jij mee?

 


Wijkacties

In de 11 wijken waar we actief zijn met de Hemelvaartsactie zullen we met de samenwerkingspartners kijken welke mogelijkheden er zijn voor een aangepaste wijkactie. Via de pagina wijkacties en partners kun je in de komende tijd alle acties volgen.


Laat je door de acties bemoedigen, inspireren en wees zelf onderdeel van deze beweging van christenen in Rotterdam die hun stad willen dienen! 
Serve the City Rotterdam is onderdeel van Stichting Samen 010. Ons doel is om Rotterdammers te stimuleren om naar elkaar om te zien. www.samen010.nl

 

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: