Dorothee van der Veer

Benefietactie Sint voor Kint: Doe mee!

Want elk kind verdient een Sinterklaascadeau! Organiseer een sponsoractie, collecte of geef een gift: elke actie, groot of klein, maakt het verschil! Meedoen kan t/m 20 november 2021.

Sint voor Kint is de jaarlijkse benefietactie van Serve the City Rotterdam met als doel geld op te halen voor Rotterdamse kinderen die opgroeien in armoede. Van de opbrengst geven we de ouders rond Sinterklaas een cadeaubon van de speelgoedwinkel waarmee zij zelf een cadeau kunnen kopen voor hun kinderen.


Elk jaar zetten groepen leuke acties op voor Sint voor Kint, zoals het verkopen van lekkernij of zelfgemaakte dingen, een leuke sportieve activiteit, creatieve workshop, het inzamelen van lege statiegeldflessen, een benefietavond of een collecte.
 

Help je mee, zodat we zoveel mogelijk kinderen blij kunnen maken?

Het zou geweldig zijn als jij ook een actie organiseert in je kerk, vereniging, vriendenkring, op het werk of de actie steunt met een gift! Ons doel voor dit jaar is om 2000 cadeaubonnen uit te delen, zodat ook kinderen die opgroeien in armoede een keer iets extra’s kunnen krijgen zoals een Sinterklaascadeau.


 

Organiseer een sponsoractie, collecte of doe mee met één van onderstaande acties:


Ideeën voor sponsoracties

Verzamel lege statiegeldflessen, geef een workshop of verkoop lekkernij

Kom ook in actie en organiseer een sponsoractie. Dit kan eenvoudig door iets te doen wat bij jou past en je helpt daarmee de armoede onder Rotterdamse kinderen onder de aandacht te brengen. Tegelijkertijd bied je mensen een mogelijkheid om iets te betekenen voor deze gezinnen. We denken graag mee, dus neem vooral contact met ons als je hierover na wilt denken via info@servethecityrotterdam.nl of lees meer...


Koop een duurzaam cadeau bij Lang Leve Speelgoed

o.a. Duplo, Lego, Playmobil en houten speelgoed

Met jouw aankoop krijg je een duurzaam cadeau, een super leuke duplo, lego of playmobil set in huis én je steunt daarmee onze benefietactie. Want van elke bestelling vanaf september t/m december doneert Lang Leve Speelgoed 20% aan Sint voor Kint! In de webshop zijn leuke sets te vinden en vast ook een leuk schoencadeautje. Dus neem snel een kijkje in de webshop en ga dit jaar voor een duurzaam Sint cadeau! Lees meer...
 

Bak mee met de 3x3 kruidnoten-actie

Ook leuk om te doen met kinderen!

Ga aan de slag in de keuken en bak tot 20 november mee voor het goede doel. Bak kruidnoten en verdeel ze over 3 zakjes. Verkoop jouw zakjes kruidnoten voor €3,- per stuk aan 3 verschillende mensen en vraag of zij op hun beurt hetzelfde willen doen. En wie weet worden jouw 3 zakjes er straks 9, 27, 81 of meer... dus, begin snel! Alle informatie, zoals recept en handleiding, staat in de blog 3x3 kruinoten-actie.
 

Escaperoom SURPRISE @home

voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar

Speciaal voor de benefietactie Sint voor Kint heeft Verbuilding een escaperoom gemaakt die je thuis kunt doen. Stap in het spel de woonkamer binnen van een gezin met een krappe beurs en probeer het huishoudboekje op orde te krijgen. Lees meer…
 

Doneer

Bedankt dat je deze benefietactie wilt steunen!

Met jouw donatie kunnen we Rotterdamse kinderen in armoede blij maken met een cadeaubon van de speelgoedwinkel, zodat ook zij een keer iets extra's krijgen zoals een Sinterklaascadeau. 

Maak je gift vóór 20 november over op rekeningnummer NL21 TRIO 0338 8152 28 t.n.v. Stichting Samen 010 o.v.v. Sint voor Kint (ANBI erkend) of doneer met iDeal via de doneerknop op www.samen010.nl. Na deze datum maken we de balans op en delen we de cadeaubonnen uit. Alle giften die binnenkomen worden gebruikt voor de aanschaf van cadeaubonnen.
 
Kijk nog even rond op deze website voor alle informatie of neem contact met ons op via info@servethecityrotterdam.nl of 010 466 67 22, dit is het telefoonnummer van Samen 010, vraag naar de coördinator van Sint voor Kint. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Voor gezinnen die het niet breed hebben is het heel bijzonder en waardevol om als ouder een keer iets extra's te kunnen geven aan je kind. Namens de ouders en kinderen: ‘Enorm bedankt!’
De benefietactie Sint voor Kint is een initiatief van Serve the City Rotterdam. Serve the City Rotterdam is onderdeel van Stichting Samen 010. Ons doel is om Rotterdammers te stimuleren om naar elkaar om te zien. www.samen010.nl
 

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: