Doe mee met de 3 x 3 Kruidnoten-actie van Sint voor Kint!


Dit jaar organiseren we een ludieke bak-actie voor onze benefietactie Sint voor Kint! Ook heel leuk om samen met je kinderen te doen!
Ieder kan thuis makkelijk meedoen en samen zetten we een kettingreactie in gang waarmee we heel veel kinderen in Rotterdam die in armoede leven blij kunnen maken met een Sinterklaascadeau dit jaar! Want van de opbrengst ontvangen de ouders rond Sinterklaas een cadeaubon van de speelgoedwinkel waarmee zij zelf een cadeau kunnen kopen voor hun kinderen! Meer informatie over Sint voor Kint
 

Bak jij mee voor het goede doel?! 

 
  1. Bak kruidnoten en verdeel ze in 3 zakjes
  2. Verkoop de zakjes voor €3,- per stuk aan 3 verschillende mensen en vraag of zij op hun beurt hetzelfde willen doen, geef aan iedereen de handleiding mee die je hieronder kunt downloaden
  3. Maak jouw opbrengst over via overboeking op rekeningnummer NL21 TRIO 0338 8152 28 t.n.v. Stichting Samen 010 o.v.v. Sint voor Kint kruidnoten-actie of gebruik gemakkelijk iDEAL (vermeld ook hierbij kruidnoten-actie)
     

Download Handleiding 3x3 Kruidnoten-actie

 

Hartelijk dank voor je hulp en veel plezier bij het bakken!


Voor vragen kun je contact opnemen met ons!
Om de actie in je netwerk te delen kun je deze digitale flyer gebruiken!
 

Voorbeeld recept voor kruidnoten (voor 3 zakjes):

(als alternatief kun je ook 1 kant-en-klare bakmix voor kruidnoten gebruiken)

Ingrediënten:
80 g zachte boter                                          
100 g donkere basterdsuiker
Snufje zout
3 theelepels speculaaskruiden
200 g zelfrijzend bakmeel
2-4 eetlepels melk

Doe alle ingrediënten, behalve de melk, in een kom en kneed deze door elkaar. Voeg zoveel melk toe om er een mooi deeg van te maken. Vorm van het deeg kleine balletjes en druk ze plat. Het kan helpen om hiervoor eerst rollen te maken en deze in stukken te snijden. Bak de kruidnoten op en beboterd bakblik ca. 15 min op 170 graden.