Voorjaarsschoonmaak bij Leger des Heils in Delfshaven

Samen met cliƫnten de boel lekker soppen

Categorie: Delfshaven
Adres: Westzeedijk 493, Rotterdam
Datum: donderdag 25 mei 2017
Tijd: 10:00 - 13:30
Organisatie: Leger des Heils
Aantal vrijwilligers: max 3
Plaatsen voor vrijwilligers over: 1
De Sluis is een dagopvang voor dak- en thuisloze mensen.
Samen met bezoekers van De Sluis gaan we de opvang schoonmaken! Het is mooi als dat eens per jaar echt grondig gebeurd en De Sluis is dan ook heel blij met deze actie.
We gaan aan de slag samen met een aantal clïenten die regelmatig naar de Sluis komen. Het is een samenwerking op gelijke ooghoogte, we zorgen samen voor een schone opvang, en kunnen elkaar ook ontmoeten. Een gezamelijke lunch aan het eind is onderdeel van de actie.

De Sluis is door de laagdrempeligheid van de opvang een vindplaats voor kwetsbare, zorg mijdende mensen. Ze kunnen er zomaar even binnenlopen om een krantje te lezen of een kop koffie te drinken. Er is soep en brood, een computer met internet en de mogelijkheid voor bezoekers om een arts te zien of iemand van de sociale dienst te spreken. Mensen vinden hier een luisterend oor en worden ondersteund om weer perspectief te krijgen op een zelfstandig leven.

De Hemelvaartsactie in Delfshaven wordt afgesloten met een interkerkelijke borrel met bbq in de stadstuin Schat van Schoonderloo.
Neem zelf iets te drinken mee en iets voor op of bij de bbq, en dan maken we er met elkaar een gezellig moment van.
Locatie: ter hoogte van Schoonderloostraat 42 t/m 56
Tijd: zaterdag 27 mei, van 16:00 tot 19:00uur

De borrel is in eerste instantie bedoeld voor de vrijwilligers van de Hemelvaartsactie in Delfshaven, maar voel je vrij om ook je gezin of andere mensen uit je kerk uit te nodigen om te komen.

Partners van de Hemelvaartsactie in Delfshaven: Pelgrimvaderskerk, New Life, De Brandaris, E.C. Europoort, Gereformeerde Kerk vrijgemaakt, Aanbiddingscentrum Rotterdam