Dorothee van der Veer

Sint voor Kint Actieweek 2013: 17-24 november

Doe mee met een sponsoractie voor de kinderen van de voedselbank!

Sint voor Kint: onze jaarlijkse benefietactie voor de kinderen van de voedselbank!
Klanten van de voedselbank hebben meestal weinig middelen om hun kinderen een kado te geven met Sinterklaas. Hier willen we graag iets aan doen! Help je mee om ieder kind van de voedselbank Rotterdam een mooi Sinterklaaskado te geven?

In de week van 17-24 november willen we verschillende sponsoracties gaan doen om geld in te zamelen voor dit doel. En jij kunt mee doen: met je kerk, jeugdgroep, studentengroep, klas...

Bedenk een leuke actie: een benefietavond, Sinterklaasfeest, sponsorloop, bingo-avond in een bejaardentehuis, koekverkoop, lesmarathon op school...

Ook directe donaties zijn welkom: houd een collecte in je kerk of geef een persoonlijke donatie (t/m 24 november).

Van de opbrengst die door het bedrijfsleven nog eens gedeeltelijk verdubbeld wordt geven we de ouders van de voedselbank een kadobon van de speelgoedwinkel waarmee ze zelf een kado kunnen kiezen voor hun kinderen. Deze acties was in de afgelopen jaren in de vorm van benefietavonden al een sucess. Doordat nu iedereen zijn bijdrage kan leveren hebben we nu nog meer mogelijkheden om geld in te zamelen voor dit doel!

Heb je interesse om een sponsoractie te organiseren? Geef het door via

Wil je doneren voor Sint voor Kint? Maak je donatie over op rekeningnummer 1183 79 399 t.n.v. Stichting Serve the City Rotterdam o.v.v. Sint voor Kint.

Namens de kinderen van de voedselbank zeggen we: Hartelijk dank voor jullie bijdrage!

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: