Over kerkmuren slaan christenen de handen ineen om het licht van Gods liefde te laten schijnen in onze stad! | Elisabeth

Serve the City Hemelvaartsactie 30 mei - 1 juni 2019

Doe ook mee en zet je samen met andere christenen in voor de stad! In allerlei wijken van Rotterdam worden in het Hemelvaartsweekend diverse acties georganiseerd om de mensen in hun wijk te ontmoeten, te dienen en de wijk mooier te maken.

Op 30, 31 mei en 1 juni kan ook jij meedoen met de Hemelvaartsactie van Serve the City Rotterdam. Kerken zetten zich samen in voor hun wijk door middel van sociale en praktische acties. Het doel van de acties is om met elkaar Gods liefde uit te dragen aan de mensen om ons heen. We zien weer uit naar waardevolle acties, mooie ontmoetingen en een positieve beweging van vrijwilligers in de stad.
 

Save the date en doe mee!

Dit jaar kun je aan de slag in de wijken Centrum-West, Charlois, Delfshaven, Feijenoord, IJsselmonde, Kralingen, Oude Noorden, Overschie, Spangen en Zuidwijk. Over kerkmuren slaan christenen in deze wijken de handen ineen, omdat we geloven dat in de verbinding kracht ligt om het licht van Gods liefde nog meer te laten schijnen in onze wijken en onze stad!

Woon of kerk jij in deze wijken en wil jij samen met andere christenen je inzetten voor de stad? Elkaar ontmoeten en de wijk dienen? Gods liefde uitdelen en op een praktische manier handen en voeten geven aan je geloof? Doe dan mee en reserveer de data alvast in je agenda. Ook als jouw wijk nog niet aangesloten is kun je bij een aantal acties meedoen in een andere wijk.


Is jouw kerk nog niet betrokken, maar willen jullie ook meedoen als partner in een van de gebieden?
Stuur ons een email, dan nodigen we je uit voor een meeting!


Bekijk de foto’s van het afgelopen jaar om een indruk te krijgen van de Hemelvaartsactie en projecten! 

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: